Maart 2018

New year New bag!

Ook al voelt Nieuwjaarsdag nog als gister, we zitten al in maand 3 van dit jaar! Nieuwe kledingcollecties hangen al weer volop in de winkels en na de vrieskou van afgelopen weken, komen we met de maand Maart ook steeds dichter bij de zomer... en dat moet natuurlijk gevierd worden met een nieuwe tas! 
Dit kan een prachtige Leren Reistas  van The British Brand  zijn voor als je straks lekker naar de zon  gaat of  natuurlijk als je nog even de sneeuw opzoekt. Met een knipoog naar het voorjaar is er natuurlijk ook altijd ruimte  voor een te gekke clutch. En aan uw assortiment mag natuurlijk ook geen Cobachella  clutch gemist worden. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Nu hoor ik u denken maten. Ja u leest het goed: Cobachella maakt ook ronde tasjes om uw outfit helemaal af te maken.  Leuk voor u zelf en door de prijs vanaf €39,95,  ook leuk als cadeau. Natuurlijk is er ook een geweldige  collectie van Legend  binnengekomen : met een army greene tas sla je nooit de plank mis in de zomer van 2018. 
Behalve de leren tassen van onze vrijetijdscollectie hebben wij natuurlijk ook de fantastische  werk-  en schooltassen van de Micmacbags  en zeker niet te missen die van Legend en Presly & Sun Loopt het water u nu nog niet in de mond of heeft u niet zoveel plek in uw kast voor een grote nieuwe tas,  dan hebben wij als Kers op de taart de prachtige leren MICMACBAGS portemonnees voor u:  van groot tot klein van flap sluiting tot rits, u vindt het allemaal op www.tasenzo.nl . 

Het TASENZO-team zal uw/jouw order met bijzonder veel aandacht én plezier verzorgen, voel u/je speciaal!

 

December 2017

Wij houden van mooie tassen ....maar ook van ons winterwonderland!

 

Oktober 2017

De herfst is een fantastisch seizoen voor (als je er oog voor hebt) kleur...in de natuur om je heen...s'morgensvroeg als de stad ontwaakt...in de fille, rechts of links van je hersfstdraden op de weilanden en zo kun je nog meer verzinnen! 
Wij hebben het voorrecht om in het Twentse landschap naast de Sallandse Heuvelrug te wonen en we trekken zometeen onze wandelschoenen aan voor een schitterende tocht door de bijna ongerepte natuur met natuurlijk een flesje warme thee in onze rugzak of shopper, welke  tas op dat moment zo binnen handbereik ligt. Maak er de tijd voor, je zult zien dat je weer volledig opgeladen aan de slag kunt!

 December 2016

Na al die ontzettend leuke feestelijke Christmasfairs, is het weer even back to earth:

Het magazijn weer op orde, administratie, balansen en oja ook thuis de boel weer gezellig maken...de lichtjes branden, dennegeur en baksels alom in huis maar...soms zit het mee en soms zit het tegen, zoals vanmorgen. Ons capuchinoapparaat moest gecleand worden, een complete operatie, waarbij onze schoonzoon met zijn sterke knuisten  de onderdelen eruit moest halen,   Afijn, ik alles afgesopt en tevreden over het glimmende resultaat, trachtte ik hem weer in elkaar te zetten. U begrijpt het wel, 2 onmisbare onderdeeltjes foetsie, met het sopje weggespoeld...... Wij de cifon erafgedraaid, niets te zien, ook de stofzuigerzak uitgeplozen, zonder resultaat..Tot overmaat van ramp zette ik de kraan open, jaja zonder cifon......Lang leve het oude koffiezetapparaat van DE, die het altijd doet en ons van een heerlijk kopje koffie voorziet!

En nu Kerstfeest, het feest van het kind Jezus, die voor op aarde kwam.

 Vrolijke Kerstdagen en een voorspoedig 2017!

 

Aug. 2016

De maand van veel zomerse activiteiten op straat, zoals Rijssen op Straat, in Raalte het oogstfeest Stoppelhaene. 
Feesten en activiteiten die verbroederen. In Rijssen was het het water wat verbond, goed om te zien, hoe iedereen elkaar helpt! In Raalte is dat de Stoppelhaene, het oogstfeest waar iedereen vrij voor neemt en al maanden gewerkt wordt aan praalwagens en dergelijke. En nu maar hopen dat de regen alleen 's nachts gaat vallen zodat deze prachtige activiteiten van samenhorigheid niet letterlijk in het water vallen!

 

Juli 2016

Na een paar maandjes blogstilte, weer Hollandse Braderie-tijden meegemaakt, in Zwolle is men zowat gesmolten (wij niet, staan altijd in schaduw!) en in Rijssen zijn we de eerste keer met ons " amphibievoertuig"  door de tunnels naar huis gekeerd, een ware wolkbreuk van anderhalf uur: donder, bliksem en stortregens! Hele winkelcentra vol water (riolering dus....), kramen de lucht in, maar we zijn weer zonder kleerscheuren thuis gekomen! Dit moet je gewoon een keer meemaken....
Na regen komt zonneschijn, we gaan gewoon vrolijk door!
Heel blij met onze  nieuwe collectie leren tassen van de Micmacbags, vernieuwde stijl: schitterende leren tassen waar al heel goed op gereageerd wordt, u/je kunt ze al bestellen hier in onze webshop 
http://www.tasenzo.nl/c-3572620/micmacbags-leren-tassen-nieuwe-stijl/

bedankt voor alle likes en het delen van  onze facebookpagina ,  een bijzonder fijne vakantie iedereen en tot gauw!

 

Maart 2016

Weg met de plastic tassen!  Heel Nederland heeft massaal een definitieve punt gezet achter de plastic draagtassen! Hoera!
Is dit wel hoera?  Al het plastic wordt toch gerecycled ? Wat gaan we doen met alle met inktbedrukte papieren tassen?
Nee, gewoon gaan voor een super leren shopper van TasEnzo.NL, verreweg het beste!
Strong and beautiful, handmade with love and respect!

 

Januari 2016                Moeder en dochters,

tijdens een fair kwamen een moeder  op leeftijd en drie  volwassen dochters kijken voor een tas.  Moeders was meteen gecharmeerd van een prachtig Leren handtasje. Ze pakte  het tasje voorzichtig beet  voelde er aan en keek er helemaal verliefd naar! 

De dochters hadden een andere tas voor hun moeder op het  oog: een veel meer practische  tas, een veel handiger  tas, een veel voordeliger tas.....maar moeders bleef maar stralend kijken naar haar liefde op het eerste gezicht ....ze hakte de knoop door en zei: ik neem  dit prachtige Leren handtasje van Billy the Kid !

De dochters stemden er glimlachend mee in en vroegen haar of ze genoeg geld  bij zich  had....de moeder antwoordde : natuurlijk niet,  ik heb toch een pinpas!

Heerlijk om zulke momenten te delen!

 

December 2015 warm winters...

de Country and Christmasfair Haarzuilens was zoals altijd weer in even sprookachtige sferen! Duizenden mensen hebben hiervan genoten!  Al met al een seer geslaagde fair!

We staan nu met TasEnzo op de Winterfair in de Beeldentuin the Garderen, een waar  Feestje! Met hart en ziel heeft de  organisatie doze schitterende fair voorbeireid! Naast de Winterfair Zijn er ok nog  zandsculpturen the bekijken en is er een Kunstzaal. In Het restaurant is Het genieten van heerlijke zelfgemaakte koeken en een heuse chocolaterie!  En natuurlijk begroet TasEnzo u daar heel graag om onze schitterende ambachtelijke tassen the laten voelen en   bekijken! 

De Beeldentuin

 

21 september 2015 Herfst......

Schitterende fairs weer gehad en nu tijd om na te genieten van al die mooie ontmoetingen en waardevolle gesprekken....  Die er voor mij uitsprong was een jongeman die van zijn grootouders geld had gekregen om er iets moois  voor te kopen. Hij had TasEnzo.NL ontdekt en belde mij voor informatie over mooie leren tassen.  Enthousiast zei hij met zijn vriendin naar een fair te komen  om de tassen zelf te kunnen zien en er 1 aan te schaffen. Afgelopen zaterdag stonden ze voor onze stand en stelden zich voor, ontzettend leuk! Samen met zijn vriendin  heeft hij een  klasse leren business tas gekocht van LEGEND  ( vriendin had een uitstekende smaak...). Het bijzondere van alles was toch wel dat hij deze tas van het geld van zijn pake en beppe had gekocht als een blijvende herinnering!

 

TasEnzo.NL 5 jaar! Een nieuw jasje voor onze webshop!

1 september 2015

Na een drukke zomerperiode van de leukere braderieen, wil ik u graag laten delen in een leuk gesprekje:

Een dame in een rolstoel, geduwd door een vrijwilligster, bekeek zeer belangstellend onze tassen. Enthousiast als ze was, zei ze, dat ze al op de heerlijke geur van het leer was afgekomen! Nee, niet om een tas te kopen maar om ons haar tasje te laten zien...de dame in kwestie was 103  jaar jong en vertelde dat zij haar echte leren tas al had voordat ze trouwde in 1940....raadt hoe oud die tas al was! Ze zei er nog achteraan: het was een duurkoop maar ik heb hem er nu wel uit!

Geweldige mensen met geweldige verhalen, dat is genieten

 

 

Bij een feest hoort natuurlijk een cadootje:  elke kopende klant krijgt in de maand juni 2015 een leuk cadootje...

 

1 mei 2015                                         Lotgenoten

Het zit er weer op! Van mijn lotgenoten afscheid genomen, partir cést mourir un peu…
Dankzij de voortreffelijke gezondheidszorg in Nederland en ook de nazorg, het revalideren, kan ik hierover weer een bog schrijven.
We mochten delen in groepen en een team zijn in het sporten: wat was het leuk! Nooit geweten dat ik balsport zo leuk zou vinden! Alle eer aan de dames fysiotherapeuten!
Sommigen van ons begonnen super enthousiast maar zaten na een tijdje toch weer op het bankje… anderen vonden het maar niets dat de dames zo nu en dan voor stonden…
Veel te vlug ging het voorbij en was het al weer de laatste keer.
Bezorgd om elkaar, veel kwinkslagen en lachen en ieder gaat weer zijns weegs: Lotgenoten, deelgenoten of reisgenoten, een periode met elkaar optrekken en dan weer gezond de wijde wereld in!

 

April 2015                                          Bloggen - Mannen - Tassen

Hoera, workshop Bloggen! Afgelopen week hebben we, in het mooie ZINiN Theater, ons gestort in de wereld van het bloggen.....mijn gedachten waren al snel afgeleid, toen mijn blik rond het aanwezige publiek zwierf. Tot mijn verbazing zag ik de dames met leuke, handige tassen, maar....die mannen, allemaal zonder tas. Toen gevraagd werd naar pen en papier, u begrijpt het al, de mannen keken hulpeloos naar de dames en kregen, zoals gewoonlijk, alles aangereikt wat ze nodig hadden. Mannen, wordt het nu niet eens tijd om een mooie leren tas aan te schaffen? Duidelijk een pré voor uw imago, minder afhankelijk én de vrouwen hoeven hun tassen niet meer zo vol te proppen! Oh ja, workshop Bloggen...
http://www.tasenzo.nl/c-1899866/leren-herentassen-laptoptassen-aktetassen/

 

Februari 2015                                     Voorjaar...
na een rustige periode (administratie...) ontwaakt ook bij TasEnzo.NL het voorjaarsgevoel. De crocusjes staan dapper te bloeien en koesteren zich aan de eerste zonnestralen. De katten en hondjes in de buurt rollebollen heerlijk over de grasmat, waar vorige week nog sneeuw lag! Alle ontwaakt weer. De vogels zingen hun hoogste lied en de spechten tokken er hevig op los. 's Avonds zijn de uilen aan beurt en voeren heuse gesprekken... Zo ook de nieuwe tassen bij TasEnzo, stoer hunterleer van MicMac in mooie naturel tinten, midden bruin, cognac etc. Bulaggi, the Bag, houdt het dit voorjaar bij pastels en wit/zwart, zeer soepele kwaliteits tassen! Tassen waar je verliefd op wordt...www.tasenzo.nl

 

September 2014                                 Fairs

Nu komt de tijd weer aan voor de fairs! Altijd heerlijk, herfsttijd, gezelligheid, sfeer, mooie producten, activiteiten met natuurvrienden, dit alles is te vinden op fairs...dus kijk vooral op onze fairkalender en mis het niet! Ook al is het slecht weer, al regent het pijpenstelen: gewoon komen, regenkleding aan, parapluie op en gaan! Voor ons als standhouders is dat de kroon op ons werk: veel en gezellig publiek. Wat men niet weet, dat wij juist als het slecht weer is, ontzettend hebben geploeterd door natte weilanden, vastzittende auto's en ga zo maar door...maar we blijven komen en we hebben het er allemaal voor over! Onze eerstvolgende fair is op het Jachtslot Mookerheide. We staan dan op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober in de Jachtkamer van het Slot: kom en geniet met ons van de drukte en gezelligheid rondom en in deze prachtige parel: Jachtslot Mookerheide. Graag tot ziens!

 

Augustus 2014                                    Braderieen

Leuke drukke periode met veel braderieen, gelukkig over het algemeen mooi weer met een enkele bui, zijn we blij mee! Altijd weer fascinerende gesprekken bij de kraam: een dame vroeg mij naar een tasje waar tenminste 2 doosjes sigaren in kunnen: even later kwam ze terug met sigaren en is naar tevredenheid met sigarentasje vertrokken! Een andere dame vroeg of wij ook mannentasjes verkopen: natuurlijk zei ik ja hoor (ik verkoop eigenlijk nooit nee...) tja het was voor het mobieltje van haar man, want ze had gehoord dat, als je je mobiel in je zak hebt, je straling krijgt. Discreet wordt dan besproken wat zoal niet aan straling bloot gesteld mag worden.... ook zij is tevreden vertrokken met een "antistralingstasje"! Ook hebben wij een klant die wekelijks een uurtje snippert om weer een leuke Bulaggi Bag te bemachtigen! Naast alle gezellige dingen op de braderieen hebben we ook serieuze gesprekken over bijvoorbeeld ons sponsorproject: Het Jaffa Project, een stichting in Israel, welke zich ontfermt over kansarme jongeren, ongeacht hun achtergrond, al 30 jaar lang! Sommige mensen geven hiervoor spontaan een gift, geweldig toch!

 

Juni 2014                                         Rood-Wit-Blauw

De eerste ROODWITBLAUWBULAGGIBAGBAL van TasEnzo.NL is eruit en gaat naar Heidi van den Berg-Galenkamp, topscore, gefeliciteerd!

08.07.2014 Vacantie! Genieten van zon, maan en vrijheid! Vrijheid? Toch wel even zorgen dat er op de camping een groot scherm is voor de ORANJE-wedstrijden; toch maar even een hotel boeken voor 1 nacht om te zorgen dat we de ORANJE-wedstrijd niet missen: hoezo vrijheid? Heerlijk gebonden aan dat ORANJE-gevoel. Versterk dit door onze pagina https://www.facebook.com/TasEnzo te liken: we hebben voor de 100ste LIKE nog 1 ORANJE-BULAGGIBALBAG!

Bedankt voor alle likes en het delen van TasEnzo.NL !

 

Beste Lezer,

Graag wil ik met u/jou inspirerende dingen delen, die gewoon in mijn dagelijkse leven spelen. Dat kan een spontane reactie zijn van de kids, je verliezen in een goed boek, met vriendinnen naar de film, je verbazen over de wonderen der natuur etcetera. Dat en nog veel meer wil ik graag met u/jou delen!

 

Juni 2014                                               Tijd

Vandaag wordt het een lange inkoopdag voor mijn tassen van TasEnzo.NL, dus de wekker op 05.00 uur... een kwartierje later zitten we aan de koffie en ik kijk op de klok: 04.15 uur: een uur te vroeg dus....hebt u dat ook wel eens?

Juni 2014                                                Oranje

In ons prachtige  dorp is het allemaal Oranje wat de klok slaat: de kids in oranje, volwassenen tuigen zich ook op maar ook op de grond liggen kilometers oranje buizen (glasvezel), die straks in de grond verdwijnen om ons aller internet nóg comfortabeler en sneller te maken (ook goede voor TasEnzo.NL)!  Toch kijk ik het liefst naar de oranje goudvinkjes bij ons in het bos: voor mij zijn zij de Oranje-Kampioenen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

© 2010 - 2018 TasEnzo.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.